Waar vind ik een goede CBR-advocaat?

Nederland telt ongeveer 15.000 advocaten, waarvan slechts enkele tientallen ook CBR-procedures doen. Slechts een fractie daarvan kan zeggen dat ze ook echt gespecialiseerd zijn in de CBR-procedure. Het merendeel van de advocaten die cliënten bijstaan in CBR-procedures, weten niet goed wat ze wel en wat ze niet voor verweren kunnen aanvoeren. Veel advocaten doen de CBR-procedures er een beetje bij, naast andere rechtsgebieden zoals civielrecht, of bestuursrecht, terwijl de CBR-procedure juist meer samenhangt met het strafrecht, dan met andere rechtsgebieden. Toch wijkt de CBR-procedure weer zodanig af van een strafrechtelijke procedure dat een goede strafrechtadvocaat niet in staat zal zijn om cliënten goed bij te staan in de CBR-procedure.

Samenvattend kan met zekerheid worden gesteld: CBR-procedures zijn een specialisme. Alleen een gespecialiseerde CBR-advocaat is in staat om cliënten goed bij te staan in de tamelijk ingewikkelde CBR-procedure en het beste resultaat voor de cliënt uit de zaak te halen. Met een gespecialiseerde CBR-advocaat weet u ook vooraf waar u aan toe bent, en voorkomt u dat u onnodig hoge kosten maakt voor een zinloze procedure.  

CBR-advocaat nodig?

De bij ons netwerk aangesloten CBR-advocaten staan veelvuldig cliënten bij in CBR-zaken, Wij hebben de advocaten zorgvuldig geselecteerd op kennis en ervaring, zodat zij u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand.  

CBR-advocaat.nl is een onderdeel van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl; een landelijk netwerk van gespecialiseerde CBR- en strafrechtadvocaten. Wij stellen hoge eisen aan de bij ons netwerk aangesloten advocaten, zodat wij er zeker van zijn dat u door echte specialisten wordt bijgestaan.  U kunt uw zaak geheel gratis en vrijblijvend aanmelden via het daartoe op onze website bestemde aanmeldingsformulier, waarna wij u in contact brengen met een CBR-advocaat bij u in de buurt.

Rijbewijs terug met hulp van een CBR-advocaat

Zeker wanneer uw rijbewijs door het CBR is afgepakt, hebt u de bijstand nodig van een gespecialiseerde CBR-advocaat. De CBR-advocaat kan via een pro forma bezwaarschrift snel het dossier bij het CBR opvragen en u adviseren over de mogelijkheden om uw rijbewijs snel weer terug te krijgen. 

> Meer informatie rijbewijs snel terug met hulp van CBR-advocaat

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden