Waar vind ik een goede CBR-advocaat?

Nederland telt ongeveer 15.000 advocaten, waarvan slechts enkele tientallen ook CBR-procedures doen. Slechts een fractie daarvan kan zeggen dat ze ook echt gespecialiseerd zijn in de CBR-procedure. Het merendeel van de advocaten die cliënten bijstaan in CBR-procedures, weten niet goed wat ze wel en wat ze niet voor verweren kunnen aanvoeren. Veel advocaten doen de CBR-procedures er een beetje bij, naast andere rechtsgebieden zoals civielrecht, of bestuursrecht, terwijl de CBR-procedure juist meer samenhangt met het strafrecht, dan met andere rechtsgebieden. Toch wijkt de CBR-procedure weer zodanig af van een strafrechtelijke procedure dat een goede strafrechtadvocaat niet in staat zal zijn om cliënten goed bij te staan in de CBR-procedure.

Samenvattend kan met zekerheid worden gesteld: CBR-procedures zijn een specialisme. Alleen een gespecialiseerde CBR-advocaat is in staat om cliënten goed bij te staan in de tamelijk ingewikkelde CBR-procedure en het beste resultaat voor de cliënt uit de zaak te halen. Met een gespecialiseerde CBR-advocaat weet u ook vooraf waar u aan toe bent, en voorkomt u dat u onnodig hoge kosten maakt voor een zinloze procedure.  

CBR-advocaat nodig?

De bij ons netwerk aangesloten CBR-advocaten staan veelvuldig cliënten bij in CBR-zaken, Wij hebben de advocaten zorgvuldig geselecteerd op kennis en ervaring, zodat zij u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand.  

CBR-advocaat.nl is een onderdeel van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl; een landelijk netwerk van gespecialiseerde CBR- en strafrechtadvocaten. Wij stellen hoge eisen aan de bij ons netwerk aangesloten advocaten, zodat wij er zeker van zijn dat u door echte specialisten wordt bijgestaan.  U kunt uw zaak geheel gratis en vrijblijvend aanmelden via het daartoe op onze website bestemde aanmeldingsformulier, waarna wij u in contact brengen met een CBR-advocaat bij u in de buurt.

Rijbewijs terug met hulp van een CBR-advocaat

Zeker wanneer uw rijbewijs door het CBR is afgepakt, hebt u de bijstand nodig van een gespecialiseerde CBR-advocaat. De CBR-advocaat kan via een pro forma bezwaarschrift snel het dossier bij het CBR opvragen en u adviseren over de mogelijkheden om uw rijbewijs snel weer terug te krijgen. 

> Meer informatie rijbewijs snel terug met hulp van CBR-advocaat

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden