Kosten van rechtsbijstand

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Speciaal websitetarief: € 150,00 excl. BTW per uur

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten, hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Alle advocaten hebben zich bereid verklaard de rechtsbijstand te verlenen voor slechts € 150,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website, en welk honorarium beduidend lager ligt dan het gebruikelijke tarief dat de advocaten rekenen. Nergens anders vindt u gespecialiseerde rechtsbijstand voor zulke lage tarieven!

Quick scan: uitgebreid advies in 2 uur

Wij bieden onze cliënten een quick scan aan van de zaak. De advocaat vraagt bij het CBR alle op het besluit betrekking hebbende stukken op, bestudeert deze gronden en geeft u direct uitgebreid en volledig advies over de mogelijkheden om de beslissing van het CBR aan te vechten. Een quick scan is gemiddeld genomen 2 uur werk voor de advocaat. Met een quick scan weet u dus heel snel waar u aan toe bent en wat u kunt doen tegen het CBR. Zeker als aan u een onderzoek naar de rijgeschiktheid is opgelegd of uw rijbewijs ongeldig is verklaard vanwege alcoholmisbruik of drugsmisbruik, is een quick scan aan te raden.

> Direct quickscan aanvragen van gespecialiseerde CBR-advocaat

Tijdelijke subsidieregeling

Helaas is het tegenwoordig vrijwel niet meer mogelijk om een pro deo advocaat te krijgen in CBR-zaken. Wel is het mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van een subsidieregeling van de overheid. Met die subsidie kunnen we de eerste beoordeling GRATIS doen en voor een aanvullend bezwaar betaalt u dan hooguit een eigen bijdrage. Dat is alleen mogelijk als u voor pro deo rechtsbijstand in aanmerking zou komen. Wilt u weten of u recht hebt op die subsidie? Kijk dan hier: inkomensgrenzen en voorwaarden pro deo rechtsbijstand.

U kunt de zaak ook direct aanmelden. De advocaat zal dan zelf ook de mogelijkheden van die subsidieregeling met u bespreken.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden