Direct een CBR-advocaat nodig?

Iedereen die te maken krijgt met het CBR adviseren wij om vooraf juridisch advies in te winnen over de mogelijkheden om eventueel bezwaar en/of beroep in te stellen tegen de beslissing van het CBR. Heel vaak komt het voor dat het CBR ten onrechte een bepaalde maatregel oplegt, bijvoorbeeld omdat u geen bestuurder was, of omdat er fouten door de politie zijn gemaakt tijdens het alcoholonderzoek. U zult verstelt staan van het aantal zaken waarbij iets fout is gegaan, waardoor de betrokkene toch onder een bepaalde CBR maatregel uit kan komen.

Ook wanneer uw rijbewijs ongeldig is verklaard door het CBR, of de geldigheid van het rijbewijs is geschorst, is het altijd aan te bevelen om deze beslissing voor te leggen aan een gespecialiseerde CBR advocaat die precies weet op welke gronden hij de maatregel van het CBR kan aanvechten.

Het is wel belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, nu u er in de meeste gevallen slechts een beperkte termijn (van 6 weken) is om bezwaar en/of beroep in te stellen tegen een beslissing van het CBR.
Moet u binnenkort nog een onderzoek naar de rijgeschiktheid ondergaan? Bereid u dan goed voor op dit onderzoek en download dan onze informatiebrochure op www.onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl.

> Rijbewijs snel terug bij CBR-procedure?
> Wanneer bezwaarschrift tegen CBR

Gespecialiseerde CBR advocaten

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Sommige van de bij ons netwerk aangesloten hebben zich mede gespecialiseerd in CBR-zaken. Die specialisatie houdt in dat ze specifieke kennis en ervaring hebben opgedaan voor de rechtsbijstand in CBR-procedures.

Het is belangrijk dat u beseft dat slechts een kleine selectie advocaten in Nederland echt gespecialiseerd zijn in het CBR-recht. In de meeste gevallen nemen advocaten dit soort zaken wel aan, maar zonder dat zij echt goed hierin zijn. U loopt dan het risico niet de deskundige rechtsbijstand te krijgen, waar u recht op hebt.

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde CBR advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van clienten in diverse CBR-zaken.

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs. Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt,. Alle advocaten hebben zich bereid verklaard om de rechtsbijstand te verlenen voor slechts € 135,00 excl. BTW per uur, ongeacht de hoogte van hun gebruikelijke honorarium. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website. Ook voor pro deo advocaten kunt u bij ons terecht.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat, die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden