Wat is een gespecialiseerde CBR-advocaat?

Een gespecialiseerde CBR-advocaat is een advocaat die speciale kennis en ervaring heeft opgedaan voor het verlenen van rechtsbijstand aan cliënten in de CBR-procedure. De CBR-advocaat is een echte specialist. De bij ons aangesloten advocaten hebben wij zorgvuldig geselecteerd op kennis en minimaal 5 jaar relevante ervaring in CBR-zaken, zodat u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand.

Voordelige rechtsbijstand

Via CBR-advocaat.nl bent u niet alleen verzekerd van deskundige rechtsbijstand, maar weet u ook zeker dat u nooit teveel betaalt. Wij hebben met de bij ons netwerk aangesloten advocaten speciale prijsafspraken gemaakt, waardoor ze u kunnen bijstaan op basis van een extra voordelig honorarium van € 135,00 excl. BTW. Dit speciale voordeeltarief geldt alleen na doorverwijzing via onze website en is niet geldig in combinatie van andere acties.

Pro deo rechtsbijstand is helaas niet toegestaan. Sinds 1 februari 2014 is dit afgeschaft.

Wanneer CBR-advocaat nodig?

U hebt een gespecialiseerde CBR-advocaat nodig, wanneer u in aanraking komt met de vorderingsprocedure van het CBR. De vorderingsprocedure houdt in dat het CBR aan u een bepaalde maatregel oplegt. Omdat de wet- en regelgeving in verband met deze CBR-procedure erg ingewikkeld is, is het altijd aan te bevelen om u bij te laten staan door een gespecialiseerde CBR-advocaat, die precies weet welke verweren u kunt voeren tegen een door het CBR opgelegde maatregel.

Wanneer is een CBR-advocaat nodig?

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden