Wat is een gespecialiseerde CBR-advocaat?

Een gespecialiseerde CBR-advocaat is een advocaat die speciale kennis en ervaring heeft opgedaan voor het verlenen van rechtsbijstand aan cliënten in de CBR-procedure. De CBR-advocaat is een echte specialist. De bij ons aangesloten advocaten hebben wij zorgvuldig geselecteerd op kennis en minimaal 5 jaar relevante ervaring in CBR-zaken, zodat u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand.

Voordelige rechtsbijstand

Via CBR-advocaat.nl bent u niet alleen verzekerd van deskundige rechtsbijstand, maar weet u ook zeker dat u nooit teveel betaalt. Wij hebben met de bij ons netwerk aangesloten advocaten speciale prijsafspraken gemaakt, waardoor ze u kunnen bijstaan op basis van een extra voordelig honorarium van € 135,00 excl. BTW. Dit speciale voordeeltarief geldt alleen na doorverwijzing via onze website en is niet geldig in combinatie van andere acties.

Pro deo rechtsbijstand is helaas niet toegestaan. Sinds 1 februari 2014 is dit afgeschaft.

Wanneer CBR-advocaat nodig?

U hebt een gespecialiseerde CBR-advocaat nodig, wanneer u in aanraking komt met de vorderingsprocedure van het CBR. De vorderingsprocedure houdt in dat het CBR aan u een bepaalde maatregel oplegt. Omdat de wet- en regelgeving in verband met deze CBR-procedure erg ingewikkeld is, is het altijd aan te bevelen om u bij te laten staan door een gespecialiseerde CBR-advocaat, die precies weet welke verweren u kunt voeren tegen een door het CBR opgelegde maatregel.

Wanneer is een CBR-advocaat nodig?

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden