Over CBR-advocaat.nl

CBR-advocaat.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde CBR- en strafrechtadvocaten in heel Nederland. Wij brengen rechtzoekenden die verwikkeld zijn geraakt in de vorderingsprocedure van het CBR in contact met een gespecialiseerde CBR-advocaat.

Ruime ervaring en deskundigheid

De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van CBR-zaken. Zij weten als geen ander wat er nodig is om uw rijbewijs weer snel terug te krijgen, of om een bepaalde maatregel ongedaan te maken. De CBR-advocaten kunnen u adviseren over de kansen, en ze kunnen voor u bezwaar of beroep instellen tegen een beslissing van het CBR, en zo nodig een voorlopige voorziening aanvragen als u met spoed uw rijbewijs terug moet krijgen.

Werkwijze

U dient uw zaak aan te melden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op deze website. vervolgens brengen wij u in contact met een gespecialiseerde CBR-advocaat bij u in de regio. Onze tussenkomst hierin is geheel gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen, en bepaalt uiteindelijk na het gesprek met de CBR-advocaat zelf of u gebruik wenst te maken van diens rechtsbijstand.

> Meer informatie werkwijze

Alle advocaten zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

LogoOrde

Kosten CBR-advocaat

Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten zijn bereid om de rechtsbijstand ook pro deo te verlenen. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de Staat, en dat u hoogstens een geringe eigen bijdrage hoeft te betalen. Of u in aanmerking komt voor een pro deo CBR-advocaat is afhankelijk van uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden