Over CBR-advocaat.nl

CBR-advocaat.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde CBR- en strafrechtadvocaten in heel Nederland. Wij brengen rechtzoekenden die verwikkeld zijn geraakt in de vorderingsprocedure van het CBR in contact met een gespecialiseerde CBR-advocaat.

Ruime ervaring en deskundigheid

De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van CBR-zaken. Zij weten als geen ander wat er nodig is om uw rijbewijs weer snel terug te krijgen, of om een bepaalde maatregel ongedaan te maken. De CBR-advocaten kunnen u adviseren over de kansen, en ze kunnen voor u bezwaar of beroep instellen tegen een beslissing van het CBR, en zo nodig een voorlopige voorziening aanvragen als u met spoed uw rijbewijs terug moet krijgen.

Werkwijze

U dient uw zaak aan te melden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op deze website. vervolgens brengen wij u in contact met een gespecialiseerde CBR-advocaat bij u in de regio. Onze tussenkomst hierin is geheel gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen, en bepaalt uiteindelijk na het gesprek met de CBR-advocaat zelf of u gebruik wenst te maken van diens rechtsbijstand. > Meer informatie werkwijze

Kosten CBR-advocaat

Als u uw zaak via de website bij ons aanmeldt, bent u verzekerd van het laagste uurtarief voor een gespecialiseerde CBR-advocaat. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten zijn gehouden aan het scherpe websitetarief van € 150,00 excl. BTW en 6% kantoorkosten per uur.
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden