Kosten CBR-advocaat

Een gespecialiseerde CBR advocaat is altijd aan te bevelen, juist omdat de CBR-procedure erg ingewikkeld is. Maar weinig advocaten hebben voldoende kennis en ervaring om met succes verweer te voeren tegen het CBR. Normaal gesproken betaalt u voor een gespecialiseerde advocaat ook een specialisatietarief, maar dat geldt niet voor u wanneer u uw zaak aanmeldt via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op onze website. Met alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt.

Subsidie ATZ / TZ

U hebt daarnaast in sommige gevallen de mogelijkheid om subsidie te krijgen voor de rechtsbijstand van de advocaat. Meer informatie daarover vindt u op de website www.prodeoadvocaatstrafrecht.nl. Onze advocaten zullen u na aanmelding van de zaak altijd eerst informeren over de mogelijkheden van subsidie.

Betalend: extra voordelige tarieven

Indien u niet in aanmerking komt voor een pro deo CBR-advocaat, dient u zelf de kosten van rechtsbijstand te betalen. Wij hebben echter met de bij ons netwerk aangesloten CBR-advocaten speciale prijsafspraken gemaakt, waardoor zij u rechtsbijstand kunnen verlenen tegen een extra voordelig honorarium. Op deze manier hopen wij de gespecialiseerde rechtsbijstand die u echt nodig hebt in de procedures tegen het CBR voor u betaalbaar te maken.

Toetsing mogelijkheden bezwaarschrift

U hoeft niet direct een volledige bezwaarschriftprocedure te starten, maar u kunt er ook voor kiezen om uw zaak eerst voor te leggen aan een gespecialiseerde CBR-advocaat voor een eerste beoordeling van de kansen om met succes bezwaar te maken tegen de beslissing van het CBR. Gemiddeld genomen kost het bestuderen van het rapport van de psychiater en ons uitgebreide advies over de mogelijkheden ongeveer 2 uur werk. Dan weet u wel waar u precies aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn om met succes een bezwaarschrift in te dienen.

> Meer informatie kansen om bezwaarschrift in te dienen

Aanmeldformulier nieuwe zaak

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden